Teamleiders.nu Matchmakers: Luka & Marjolein

Teamleiders.nu Matchmaker: Luka & Marjolein

Je krijgt Teamleiders.nu niet gelukkiger dan met een goede match tussen teamleider en opdrachtgever. Als matchmaker laten we daarom graag af en toe een “happy couple” aan het woord over hun fijne werkrelatie.

Matchmaker Luka en Marjolein Teamleiders.nu

Wie?

Luka Radovanovic, interim teamleider via Teamleiders.nu en Marjolein de Jong, Customer Operations Manager bij Cendris.

Marjolein, naar wat voor type was je op zoek?

“Een plug and play teammanager. Zo heb ik mijn wens letterlijk bij Teamleiders.nu neergelegd. Ik was net begonnen bij Cendris en zocht iemand die direct kon instappen, mee kon draaien en zich snel kon aanpassen, zonder dus alleen maar bezig te zijn met zijn eigen verbeterambities. Ik kende Teamleiders.nu al langer en wist: als ik zo’n concrete vraag bij Bart neerleg, kan ik erop vertrouwen dat hij met de juiste oplossing komt. Hij kwam met Luka: inderdaad precies wie ik zocht.”

Wat spreekt jullie zo aan in elkaar?

Marjolein: “Luka draait meteen mee in een team. Hij heeft snel een klik met collega’s, is flexibel en eerlijk en hij heeft humor. Ik kan hem feedback geven zonder dat hij zich aangevallen voelt: hij pikt het juist goed op en leert ervan.”

Luka: “Marjolein komt op voor haar mensen en pakt haar verantwoordelijkheid. Ik kan altijd bij haar terecht. Als ik ergens niet uitkom, stelt zij me vragen, waardoor ik zelf met oplossingen kom. Ik heb in de afgelopen 8 maanden veel van haar geleerd.”

Zoals?

Luka: “Ik heb geleerd dat je af en toe best nee kan zeggen. Dat je beter rustig de juiste vragen kunt stellen, dan dat je meegaat in paniekvoetbal op de werkvloer. Dankzij Marjolein en mijn werk bij Cendris heb ik meer zelfreflectie ontwikkeld en sta ik vaker stil bij waar ik naartoe wil groeien op de lange termijn, in plaats van meteen te handelen en maar te zien wat er gebeurt.”

Marjolein: “Ik ben als manager een vrager. Ik zal nooit tegen mijn collega’s zeggen hoe ze iets moeten doen in míjn ogen, maar ik stel vragen die hen helpen om zélf met antwoorden te komen en die ervoor zorgen dat ze in het vervolg nog betere beslissingen kunnen nemen. Ik ben vooral bezig met het behoud van mensen in het team. En mensen behouden zit ‘m volgens mij in aandacht en betrokkenheid en mensen vanuit positiviteit in beweging zetten.

Hoe lang blijven jullie zelf nog “bij elkaar”?

Marjolein: “Tot mijn grote spijt eindigt onze samenwerking al snel: per 1 april. De collega die Luka nu vervangt heeft onze afdeling in Valencia opgezet en komt terug naar Nederland. Het moment voor Luka om verder te gaan ontdekken en leren.”

Luka: “Ik ga mijn collega’s, waaronder ik ook Marjolein reken, echt missen. Ik zou gerust nog wat langer willen blijven én nog meer van Marjolein willen leren. Maar ik ben ook heel blij dat ik alles wat ik geleerd heb nu weer kan toepassen bij nieuwe opdrachtgevers.”

Marjolein: “Ik vind het fantastisch voor Luka dat hij via Teamleiders.nu in zoveel verschillende keukens kan kijken. Ik zou tegen iedereen willen roepen: mocht je een vacature hebben: ga voor Luka!”

Onze site gebruikt cookies

Om onze website gemakkelijker en persoonlijker te maker, gebruiken we cookies en vergelijkbare technieken. Je kunt altijd zelf kiezen welke soorten cookies je wilt toestaan. Lees hierover meer in onze cookieverklaring.