De Teamleider Van...

De Teamleider Van...

Zo veel teamleiders, zo veel verhalen. Periodiek vertellen wij hier een nieuw verhaal over een van onze teamleiders. Wat houdt de opdracht nou precies in? Wat onderscheid ze als teamleiders? Wat voor waarde brengen zij de klant; zomaar een paar vragen die voor kunnen komen in de gesprekken met de teamleiders.

#Letsempowerplay

Teamleider

Timon Rosier

Vertel, wie ben je?

Mijn naam is Timon Rosier, 40 jaar en woonachtig in de provincie Groningen. Begonnen met een studie communicatie, bij een incassobureau terecht gekomen, accountmanager geworden en uiteindelijk van teammanager doorgegroeid naar manager klantenservice. 

 

Timon Rosier teamleider bij Teamleiders.nu

"Successen vieren en met ze meegroeien!"

Jij en Teamleiders.nu, vanwaar de perfecte match?

Ik heb contact opgenomen met Teamleiders.nu en aangegeven dat ik aan de slag wilde als interimmer, met name omdat je in korte tijd bij verschillende opdrachtgevers werkt. Ik draag graag bij aan het opstarten van een project, kan snel schakelen en daar ligt mijn kracht. Teamleiders.nu heeft mij enorm geholpen met leuke uitdagingen, elke keer opnieuw.

Van fouten kun je leren!

Na flink wat trainingen wilde ik ook coachen. Tijdens het coachen kwam ik er achter dat ik nog veel moest leren. Ik kan vrij recht door zee zijn en bij de rollenspellen kwam ik er achter dat dit soms juist averechts kan werken. Maar waarom doe je het dan niet gewoon zo, is toch logisch? Coaching is dat je iemand in zijn eigen kracht zet, dat was voor mij een eye opener. Ik heb daardoor erg veel geleerd over hoe je met mensen omgaat en hoe je ze kan sturen. 

 

Waar houd jij je mee bezig als klantenservice manager?

Wat vinden klanten van onze service en in hoeverre zouden zij ons willen aanbevelen bij vrienden of collega’s? Dat zijn twee hele belangrijke kernvragen die spelen binnen de KCC. Samen met mijn team  ga ik voor de excellente dienstverlening. Om het team zo goed mogelijk te laten presteren is het belangrijk dat je weet wat er speelt op de werkvloer: Planning, functioneringsgesprekken en verzuimgesprekken horen hier ook bij. Persoonlijke betrokkenheid is naar mijn idee ontzettend belangrijk, zodat ieder individu zich gehoord en gezien voelt.

Hoe inspireer en motiveer jij jouw medewerkers?

Om mijn mensen te enthousiasmeren vertel ik gelijk aan het begin wat ik van hen verwacht en vice versa. Het is belangrijk om kaders te bepalen. Ik probeer de missie van het bedrijf zo goed mogelijk te achterhalen en medewerkers bewust te maken van de vraag: waar doen we het nou eigenlijk voor? Hier eensgezindheid in te krijgen is erg belangrijk. Successen vieren en met ze meegroeien!

Geef aandacht aan het goede. Kijk niet naar wat je nog niet hebt bereikt maar kijk naar wat je wel hebt bereikt!

 

Ook een teamleider zoals Timon?

    Jouw gegevens

    KandidaatPotentiële opdrachtgeverOverig

    Timon Rosier teamleider bij Teamleiders.nu
    Onze site gebruikt cookies

    Om onze website gemakkelijker en persoonlijker te maker, gebruiken we cookies en vergelijkbare technieken. Je kunt altijd zelf kiezen welke soorten cookies je wilt toestaan. Lees hierover meer in onze cookieverklaring.