Bart aan het woord

Bart aan het woord

“Het maken van de juiste match, dat geeft mij als salesmanager energie!”

Bart de Bruin aan het woord bij Teamleiders.nu | Bart aan het woord

Al vanaf mijn start als interim teamleider bij Teamleiders. Nu was mijn interesse gewekt naar de rol van Regiomanager. Het ondernemerschap in deze rol, het bezoeken van nieuwe klanten, begeleiden van teamleiders, recruitment en het maken van de juiste match spraken mij direct aan! De kans deed zich voor en al snel werd ik vanuit mijn salesmanagement rol eindverantwoordelijk voor Teamleiders.nu Nederland.

Het ondernemerschap stroomt door mijn bloed en de blije gezichten van kandidaten en opdrachtgevers bij het maken van de match geven mij energie. Als salesmanager ontmoet ik dagelijks nieuwe mensen, krijg ik nieuwe inzichten en blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Het meest gelukkig word ik wanneer wij als team waarde toevoegen bij onze opdrachtgevers en zij ook oprecht blij zijn met onze ondersteuning!

En op een vrije dag? Dan sta ik vroeg op om optimaal van de dag te genieten. Even naar de sportschool, een uurtje sporten, lekker lunchen in de stad met vrienden en in de avond heerlijk samen eten en borrelen!

Onze site gebruikt cookies

Om onze website gemakkelijker en persoonlijker te maker, gebruiken we cookies en vergelijkbare technieken. Je kunt altijd zelf kiezen welke soorten cookies je wilt toestaan. Lees hierover meer in onze cookieverklaring.