Linda & Tanya: “Als bulldozertje kan ik veel leren van haar rust”

Linda & Tanya: “Als bulldozertje kan ik veel leren van haar rust”

Je krijgt Teamleiders.nu niet gelukkiger dan met een goede match tussen teamleider en opdrachtgever. Als matchmaker laten we daarom graag af en toe een “happy couple” aan het woord over hun fijne werkrelatie.

 

Wie?

Tanya Hulshof-Verheij, operationeel manager Allianz Direct en Linda Bruitsman, interim teamleider via Teamleiders.nu bij Allianz Direct.

Linda en Tanya Teamleiders bij Teamleiders.nu

Vertel eens: wat bracht jullie samen (bij Allianz Direct)?

Linda: “Ik ben interim teamleider bij Teamleiders.nu omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen. Ik houd van de afwisseling. Bij Allianz Direct zochten ze een ervaren teamleider met veel energie die de afdeling mee kon nemen in de komende veranderen. Dat had ik, en in januari begon ik daarmee. Ik had verwacht dat ik daar in het begin bij betrokken zou zijn en na een paar maanden weer verder zou gaan. Maar negen maanden later heb ik me nog geen seconde verveeld. Ik leid twee agile teams en 1 “gewoon” team en krijg alle vrijheid en vertrouwen. En sinds april heb ik een geweldige manager: Tanya.”

Tanya: “Ik werk sinds 2,5 jaar bij Allsecur en in april begon ik aan mijn derde functie, als operationeel manager – ook ik hou van hectiek. We begonnen toen met agile werken en Linda was – en is- nodig om die verandering te leiden. Het is een gaaf traject waar we in zitten en ik vind het leuk dat we dit met z’n tweeën kunnen doen, in samenwerking met iedereen.”

Wat spreekt jullie aan in elkaar?

Tanya: “Linda houdt je scherp en ze stelt kritische vragen. Ze is echt een mensen-mens, wat helemaal past in de manier waarop we willen werken. En op persoonlijk vlak klikt het heel goed. We zijn dezelfde types: hebben dezelfde humor en zelfs dezelfde kledingsmaak. We hebben veel plezier in het werk samen, maar kunnen ook heel serieus zijn en elkaar eerlijke kritiek geven.”

Linda: “We lijken inderdaad op elkaar en hebben ook dezelfde valkuilen. De feedback die we elkaar geven, geldt meestal voor ons allebei en we staan daar zeker voor open. Zo werken we allebei hard en vergeten we af en toe onze eigen grenzen, in het belang van het werk en de mensen. We helpen elkaar door aan te geven dat het nu wel tijd is om naar huis te gaan. Wat ik heel gaaf vind aan Tanya, is hoe zij op een rustige manier heel veel gedaan krijgt. Ik ben af en toe een bulldozertje, dus ik kan op dat vlak veel van haar leren.”

Tanya: “Ik heb juist veel van Linda geleerd op agile gebied, zij is daarin al veel verder en herinnert mij er bijvoorbeeld aan om vraagstukken eerst op te nemen met het team.”

Linda: “Dat we zo naast elkaar staan en samenwerken, zonder hiërarchie, past daar helemaal bij.”

Wordt dit een lange relatie?

Linda: “De opdracht loopt sowieso nog tot december, maar ik vertrouw erop dat ik blijf zolang ik nodig ben. En het contact met Tanya blijft, ook als ik straks vertrek. Zeker weten.”

Dat klink alsof jullie eigenlijk al niet meer zonder elkaar kunnen.

Tanya: Er zijn straks heel wat tissues nodig, als we afscheid moeten nemen.”

Linda (lachend): “En wijn. En chocola.”

Onze site gebruikt cookies

Om onze website gemakkelijker en persoonlijker te maker, gebruiken we cookies en vergelijkbare technieken. Je kunt altijd zelf kiezen welke soorten cookies je wilt toestaan. Lees hierover meer in onze cookieverklaring.